Damespraatjes Damespraatjes

Van gedurfd tot gezellig: een keuken in het zwart voor elke sfeer

Heb je er al eens een keer over nagedacht om een keuken in het zwart te bestellen? Niet alleen ga je voor net even een andere stijl in vergelijking met een klassieke witte keuken. Een keuken in het zwart is ook nog eens enorm sfeervol en gezellig. In combinatie met zwarte apparatuur oogt het enorm luxe en tilt het de sfeer direct naar een hoger niveau. Uit wat voor soort opties je zoal kunt kiezen voor je eigen huis, lees je in dit artikel.

Met een keuken in het zwart zorg je meteen voor een blikvanger in huis

Eén ding is zeker: een keuken in het zwart is meteen de eyecatcher van het huis. Het maakt niet uit of je een kleine ruimte of een grote ruimte hebt, al komt een zwarte keuken wel beter toch zijn recht op een plek met veel licht en ruimte. Er is echter altijd wel een passend design te vinden, bijvoorbeeld met lekker veel opbergruimte of met een prachtige wijnklimaatkast. Misschien ga je voor een prachtige parallelle keuken. Of je gaat voor groots en kiest voor een keuken met een eiland. Vrijwel iedere denkbare opstelling is in het zwart te realiseren. Wel zo handig om te weten, toch?

Delen van de keuken in het zwart of de gehele keuken

Wil je liever niet dat de hele keuken in het zwart uit wordt gevoerd? Bijvoorbeeld omdat je een wat kleinere ruimte hebt? Gelukkig zijn er nog verschillende andere keuken kleuren waar je het zwart eenvoudig mee kunt combineren. Denk daarbij aan de houtkleur van de kasten van de keuken of handvatten in een apart materiaal. Je leest het goed; de ontwerpopties voor jouw nieuwe keuken zijn haast eindeloos.

In een keukenwinkel kun je je uitgebreid laten informeren en adviseren

Kom je graag wat meer te weten over de mogelijkheden op het gebied van een zwarte keuken? Bijvoorbeeld wat voor opstellingen er zijn en natuurlijk hoe de keuken er in zijn geheel uit komt te zien? Plan dan altijd even een keer een bezoek aan een keukenwinkel bij jou in de buurt. Alle nieuwste trends zijn daar overzichtelijk opgesteld en een behulpzame medewerker denkt altijd erg graag met je mee. Ook kan het intekenen van de keuken hier meteen voor je worden gerealiseerd. Je kunt daardoor van A tot Z worden ontzorgd en je haalt altijd een ontwerp van topkwaliteit aan huis. Laat het ontwerpen van de keuken van je dromen dus maar snel beginnen!

Zou jij voor een keuken in het zwart kiezen? We zijn heel beneiuwd. Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

Foto credits: KeukenKampioen

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Reageer ook