Damespraatjes Damespraatjes

Gebaksborden kopen? Hier moet je allemaal op letten

Gebaksborden zijn haast een must om in huis te hebben. Deze kunnen namelijk goed van pas komen bij verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden. Met behulp van leuke gebaksborden kun jij namelijk op een mooie manier zoetigheden serveren. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten gebaksborden te koop. Heb jij nieuwe gebaksbordjes nodig? Dan is het goed om met een aantal dingen rekening te houden. Hoe jij de beste gebaksborden voor jezelf kunt uitkiezen? Wij helpen je op weg en zetten in dit artikel wat handige tips op een rij.

Afmetingen

Het eerste waar je rekening mee kunt houden als je graag nieuwe gebaksborden wilt gaan kopen, zijn de afmetingen hiervan. Gebaksborden zijn er namelijk in veel varianten, van klein naar groot. Het is goed om na te denken over welke afmetingen voor jou goed van pas kan komen. Houd hierbij rekening met de grootte van de zoetigheden die je denkt te serveren. Wil je bijvoorbeeld kleine stukjes taart serveren? Dan zijn kleine gebaksborden prima. Wil je wat grotere stukken serveren? Dan kun je beter kiezen voor een wat groter gebaksbord. Houd ook rekening met jouw opbergmogelijkheden. Grotere gebaksborden nemen meer ruimte in beslag. Kijk dus goed hoeveel ruimte je hebt om deze bordjes te kunnen opbergen.

Bij nieuwe gebaksborden kopen is het dus goed om te letten op de afmetingen ervan.

Het materiaal

Waar je ook op kunt letten als je nieuwe gebaksborden gaat kopen, is het materiaal. Gebaksborden worden namelijk verkocht in verschillende materialen. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan bordjes van porselein of keramiek. Als je nadenkt over het materiaal van de gebaksbordjes, is het ook goed om rekening te houden met de schoonmaakmogelijkheden. Kunnen de bordjes die je voor ogen hebt gewoon in de vaatwasser om lang mee te gaan of moet je deze echt met de hand gaan afwassen? Het materiaal van de bordjes speelt hier een grote rol in, dus denk hier van tevoren zeker over na.

De uitstraling van de gebaksbordjes

Als je gebaksborden koopt, wil je natuurlijk wel dat deze een mooie uitstraling hebben. Gebaksbordjes zijn niet alleen functioneel, ook kunnen ze gewoon hartstikke mooi zijn. Als je een taartje eet en deze is op, kijk je ernaar. Des te leuker is het als deze gebaksborden er gewoon mooi uitzien. Gebaksborden zijn er echt in allerlei verschillende soorten, waardoor je een ruime keuze hebt. Ga je voor een vrij standaard gebaksbord of kies je voor een bord met een leuk printje? Aan jou de keuze!

De prijs

Ook niet geheel onbelangrijk: de prijs. Gebaksborden zijn te vinden in allerlei verschillende prijsklassen, dus je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wat je zou kunnen doen, is het opstellen van een maximumbudget. Bedenk wat je maximaal zou willen uitgeven aan mooie nieuwe gebaksborden voor in huis. Als je dit budget bepaald hebt, kun je meer gericht op zoek gaan.

Als je nieuwe gebaksborden wilt kopen, houd deze dingen dan goed in je achterhoofd. Hiermee wordt het vast makkelijker om de ideale gebaksborden in huis te halen. Stukjes taart serveren wordt hiermee vast nog leuker!

Reageer ook