Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de leukste chocoladecadeaus voor deze kerst!

Heb jij je verlanglijstje voor de feestdagen al gemaakt? Zelf ben ik nooit zo van de lijstjes, maar er zijn drie dingen die ik altijd met veel plezier in ontvangst neem: mooie flessen wijn, de nieuwste keukenapparatuur en natuurlijk goede chocolade. En dan heb ik het niet over die repen uit de supermarkt, maar échte handgemaakte bonbons. Oh, daar kan je mij echt voor wakker maken! Kortom: wil je mij echt blij maken deze kerst? Dan weet je wat je te doen staat! 

Kerstboom van chocolade

Geef je chocolade als kerstcadeau? Dan is deze kerstboom van chocolade toch wel een geweldig cadeau. Hij is gevuld met 21 beeldige bonbons. Stuk voor stuk zijn ze met de hand gemaakt en dat kun je zien en proeven. Om ervoor te zorgen dat de ontvanger blij is met de inhoud van de luxe geschenkdoos, kan je een allergie of wens doorgeven. Op deze manier kan de doos gevuld worden met gluten vrije, alcoholvrije of notenvrije bonbons. Natuurlijk heb je ook de optie om je lekker te laten verrassen! Heerlijke en mooie kerst chocolade.

Vegan bonbons

Als ik aan chocolade en ambachtelijke bonbons denk, denk ik nou niet meteen aan veganistische opties. Maar wist je dat die er zeker zijn? Verras jouw vegan friend met luxe vegan bonbons. Deze bonbons bestellen kan gewoon online en ze worden nog bij hem/haar thuisbezorgd ook. Ook voor niet-veganistische mensen is is dit een mooi cadeau. Het is een  laagdrempelige (en lekkere) manier om kennis te maken met alle heerlijke veganistische opties die er tegenwoordig zijn. Tegen goede chocolade zegt niemand ‘nee’ toch?

Chocolade hart

Op de romantische tour? Of iemand zich gewoon echt heel speciaal laten voelen? Dan kan je niet anders dan voor een hart van chocolade te kiezen. Je kunt hierbij kiezen voor witte, pure of melk chocolade en hem voorzien van een persoonlijke boodschap. Ook zijn er heerlijke toppings, zoals aardbei-karamel, framboos-pecan of karamel-zeezout. Geen inspiratie voor een mooie tekst? Dan kies je toch gewoon voor een van de standaard opties. Lekker makkelijk en nog steeds heel mooi!

Praat mee

Wat hoop jij dit jaar van de kerstman onder de boom te zien liggen? Ga jij voor chocolade of toch liever een nieuwe blender? Ik zou echt heel blij worden van zo’n kerstboom van chocolade én een goede fles wijn. Zo kom ik de winter wel door, haha!

Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd heel gezellig.

Reageer ook