Damespraatjes Damespraatjes

Gepersonaliseerde flessen bestellen? Geef op tijd je bestelling door!

Ik zit op dit moment nog volop in de voorbereiding van onze bruiloft volgende week. Ballonnen, bloemen, eten en drinken, alles komt op mijn bordje terecht. En dat is helemaal niet erg, want dan weet ik precies hoe en wat, haha! Ook iets regelen voor onze gasten hoort er natuurlijk bij. Heel wat verschillende bedankjes zijn inmiddels de revue gepasseerd. Je wilt tenslotte je gasten wel iets leuks meegeven als aandenken aan deze speciale dag. En geloof mij, dat is echt niet zomaar even snel bedacht. Ik ga niet verklappen waar wij voor hebben gekozen, maar ik deel wel een andere leuke tip met je. Gepersonaliseerde flessen bestellen? Geef op tijd je bestelling door!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BedrukteFles.nl (@bedruktefles)

Eén fles of grotere aantallen?

Een fles wijn met eigen etiket is natuurlijk een leuk cadeau om aan je bruiloftsgasten te geven. Je kunt deze al bestellen vanaf 1 stuk. Hiervoor geldt vandaag besteld, morgen in huis (zelfs tijdens de feestmaand). Een volledig bedrukte fles (bijvoorbeeld voor tijdens een jubileum van een bedrijf) heeft een levertijd van 1-2 weken en kan enkel besteld worden vanaf 25 stuks. Vraag gerust een offerte aan voordat je een bestelling plaatst.

Biertje erbij?

Een fles bubbels of een mooi speciaal biertje is voor veel mensen ook altijd wel een leuk cadeau om te krijgen. Helemaal leuk als het dan ook nog eens een fles gepersonaliseerd bier betreft. Er zijn verschillende formaten flessen te bedrukken, dus de keus is helemaal aan jou, de gever van het cadeau. Bij bedruktefles.nl werken ze met Jopenbier. Dit blonde bier, met een zachte moutige beginsmaak door de tarwe en haver en een lang uitvloeiende bittere nasmaak, is een replica van een stadsbier uit Haarlem en is gebrouwen volgens het brouwerskeur (voorgeschreven stadsrecept) uit 1501.

Leuk weetje: Jopen Hoppenbier is het enige driegranenbier ter wereld met een dubbele hopgave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BedrukteFles.nl (@bedruktefles)

Alcoholvrije bubbels

Er zijn ook mensen die geen alcohol drinken, bijvoorbeeld omdat men medicatie gebruikt of een bepaalde geloofsovertuiging heeft. Daarnaast zijn er ook altijd mensen ‘de Bob‘ en is het wel fijn als er tijdens een feestje ook alcoholvrije bubbels worden geschonken. Natuurlijk heb je soms ook te maken met vrouwen die in verwachting zijn. Als je voor een leuk cadeau gaat kijken, is het een goed idee om hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Olijfolie kan ook!

Toe aan een ander cadeau dan wijn, alcoholvrije bubbels of bier? Ook olijfolie is een prachtig cadeau om aan iemand te geven. Een fles bedrukken is ook hiervoor mogelijk. De olijfolie van bedruktefles.nl is intens groen van kleur, zacht en fruitig, maar ook licht kruidig van smaak. Je kunt hem over een salade heen gieten, maar ook eten met een stukje brood.

Heb jij wel eens een bedrukte fles gekregen? Of heb je er misschien eentje cadeau gedaan? We lezen het graag in de comments hieronder, vinden we leuk 🙂

Afbeelding: Pexels – Andrea Piacquadio

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Reageer ook