Recept: Venetiaanse vis met tomaat en kruiden
We hebben een nieuwe foodblogger bij Kookpraatjes: Sarah! Hier zijn we super blij mee, want Sarah kan niet alleen heerlijk koken, ze kan ook nog eens prachtig fotograferen. Deze week heeft ze Venetiaanse vis met tomaat en kruiden voor ons gemaakt. Lekker en ook nog eens gezond. Oh, en kijk wat een mooie foto!
Benodigdheden (4 personen)
Bereidingstijd: 35 minuten
- 5 trostomaten
- 5 el platte peterselie, gesneden
- 6 el olijfolie
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 3 teentjes knoflook, fijn gesneden
- 5 ansjovisfilets (blikje van 46 g), fijn gesneden
- 600 g kabeljauw
- 1 laurierblad
- 50 ml droge witte wijn
- Aluminiumfolie
Bereiden
Sarah Schaap (39 jaar) is gelukkig getrouwd met Floris en samen hebben zij twee kinderen, Nelson (5 jaar) en Tirza (2 jaar). Sarah heeft vier jaar de Fotografie Opleiding gevolgd. Sinds de geboorte van Nelson heeft zij er bewust voor gekozen thuis te zijn om met liefde voor haar gezin te zorgen. Naast fotograferen is koken en bakken een grote passie van haar. Alles op het gebied van make-up, haar, huid en nagels volgt zij op de voet. Daar kan ze geen genoeg van krijgen.
Probeer ook: Crunchy bietensalade met quinoa, walnoten en feta