Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de lekkerste hapjes voor bij een gok avondje

Als je van gokken houdt, dan weet je dat er weinig dingen fijner zijn dan een goede gok-snack. Een gok-snack is een snack die je tijdens het gokken eet en met één hand kunt vasthouden. Dit laatste is belangrijk omdat je natuurlijk druk bezig bent, maar wel zin hebt in iets lekkers. Kortom: speel je graag online roulette, blackjack of poker? Lees dan zeker even verder!

1. Empanadas

Empanadas zijn een soort pasteitjes, gevuld met kip, vlees, groenten en/of een vleesvervanger. Ze zijn heel makkelijk te bereiden en doen het op elk feestje goed.

Bekijk het recept hier! 

default

2. Pincho’s

Pincho’s zijn kleine broodjes die extra lekker en bijzonder belegd worden. Bijvoorbeeld met Gehaktballen, kaas, groenten, vleeswaren en/of fruit.

Bekijk het recept hier!

default-1

3. Mini tortilla’s met geitenkaas en avocadomousse

Deze mini-tortilla’s zijn niet alleen heerlijk, maar ze zien er ook werkelijk prachtig uit. Je eet ze zo uit het vuistje en dat maakt dit een ideale snack voor tijdens een avondje gokken!

Bekijk het recept hier!

maxresdefault

4. Gevulde eitjes met avocado en wasabicrunch

Gevulde eieren zijn altijd goed! Maar waarom zou je ze altijd op dezelfde manier maken? Er zijn heel veel verschillende variaties mogelijk, zoals bijvoorbeeld deze eitjes met avocado en wasabicrunch. Pittig!

Bekijk het recept hier!

gevulde-eitjes-met-avocado-en-wasabicrunch

5. Steamed buns met char siu varkensvlees

Dit is een van mijn persoonlijke favorieten: stemde buns! Een heerlijke Aziatische snack die het ook in Nederland geweldig doet. Op food festivals vind je hem al jaren, maar nu gelukkig ook steeds vaker thuis in de keuken.

Bekijk het recept hier!

img_077580_890x594_jpg-760x440

 

Lekker he? Ik krijg spontaan trek als ik dit bekijk. Mocht je trouwens nog op zoek zijn naar een fijne gokwebsite, bekijk dan zeker eens legaalonlinecasino.nl. Aanrader! En natuurlijk ook een goede reden om wat heerlijke gok-snacks voor jezelf te bereiden. Loopt het water jou ook al in de mond?

Reageer ook