Recept: Perziktaartjes met Ricotta en Munt

Deze periktaartjes zijn super simpel te maken, heel erg lekker en geweldig om mee te variëren. Zo kan je ze even laten afkoelen en koud eten, maar ook zo uit de oven met een bolletje ijs serveren. Heb je de volgende dag nog wat over? Neem ze dan mee naar werk of stop ze bij de kids in de broodtrommel. Zo wordt het een heerlijk tussendoortje!

Ingrediënten (4 personen)

4 plakken bladerdeeg
8 halve perziken uit blik (in plakjes van 1 cm dik gesneden)
1 bakje ricotta
paar takjes munt

Perzik broodje 2
Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 200 graden

2. Leg de plakjes bladerdeeg op een stuk ovenpapier op de bakplaat.

3. Besmeer elke plak bladerdeeg met 1 eetlepel ricotta.

4. Leg op elke plak bladerdeeg de plakjes van 2 halve perziken.

5. Zet de taartjes 20-25 minuten in de oven.

6. Hak wat munt fijn en strooi dit over de taartjes zodra ze uit de oven komen.

Eet smakelijk!

Probeer ook: Zo maak je zelf zongedroogde tomaten

zongedroogde tomaten zelf maken - stock

 


Reageer ook