Recept: Omelet rolletjes

Hoewel ik graag met yoghurt ontbijt, wil ik ook nog wel eens eens uitstapje naar ei maken. Deze omelet rolletjes zijn heerlijk en je kan ze met je handen eten. Het is ook echt een lekker gerechtje voor tijdens een brunch, omdat het zo makkelijk eet. Ik heb de vulling met de onderstaande ingrediënten gedaan, maar je kan hier natuurlijk lekker variëren. Ook spinazie met feta is lekker hierin!

Ingrediënten (1 persoon)

2 eieren
2 eetlepels Hüttenkäse
2/3 plakken geroosterde paprika (uit pot)
5 kerstomaatjes (in partjes gesneden)
1 bosui (in ringetjes)
Peper en zout
Theelepel gedroogde Italiaanse kruiden
Olijfolie om mee te bakken

Bereiden

1. Klop de eiren los in een bakje. Doe hier ook een beetje Italiaanse kruiden, peper en zout bij.

2. Verwarm een pan op laag vuur en bak een dunne omelet. Qua dikte moet hij vergelijkbaar zijn met een pannenkoek.

3. Smeer de Hüttenkäse over de omelet. Verdeel hier de paprika, tomaat en bosui overheen. Maak af met een beetje peper naar smaak.

4. Rol de omelet tot een dikke rol. Snijd er met een scherp mes kleine rolletjes van.

Eet smakelijk!

Omelet rolletjes 2


Reageer ook