Damespraatjes Damespraatjes

6 redenen waarom je vanavond een pizza mag bestellen

Vroeger vond ik het vreselijk, maar vanaf het moment dat ik het huis van mijn ouders verliet, werd het één van mijn favorieten: pizza! Of het nou een dunne Italiaanse of een dikke vette Amerikaanse is; ik vind het goddelijk! Het liefst eet ik hem met extra kaas, pittige salami of peperoni en afgetopt met wat jalapeños. Het water loopt me al in de mond… Twijfel je nog of je vanavond een pizza moet bestellen? Hier 7 redenen waarom je het gewoon gaat doen!

1. Technisch gezien is pizza niet meer dan deeg, tomatensaus, kaas, vlees en groente. Kortom: alle benodigdheden voor een verantwoorde maaltijd.

2. Het is vrijdag, je hebt de week dag hard gewerkt en daar mag best wat tegenover staan.

pizza-1543198_960_720

3. Ongetwijfeld heb je ook weer de hele week je best gedaan om gezond te eten. Of het nou gelukt is of niet, vandaag pakken we het anders aan: je bestelt een lekkere (extra ongezonde) pizza.

4. Zelf koken is eigenlijk best gevaarlijk. Je kunt brandwonden oplopen, in je vingers snijden of overspannen raken. Wees veilig, bestel pizza.

5. Het bespaart je een hele hoop tijd. En je weet: tijd is geld. We kunnen dus ook wel stellen dat je er geld mee bespaart.

6. En last but not least… Pizza is gewoon f*cking lekker! Gun het jezelf gewoon.

pizza-1442946_960_720

Reageer ook