Recept: Toast met warme camembert, appel, honing en walnoten
Ben jij ook helemaal dol op de combinatie van hartig en zoet? Ik vind het zó lekker dat ik in veel van mijn hartige gerechten iets zoets laat terugkomen. Denk aan een couscous salade met rozijnen, een pannenkoek met spek en appel of een kaastosti met cranberry dip. Als ik hier alleen al aan denk loopt het water mij in de mond…. Tijd voor een recept dat hartig en zoet tegelijk is!
Toast met warme camembert, appel, honing en walnoten is lekker op elk moment van de dag. Of je het nou als ontbijt, tussendoortje, lunch of late night snack eet: het smaakt altijd goed. Heb je geen camembert in huis? Ook brie is heerlijk! En zijn de appels op? Dan kan je natuurlijk ook een peer gebruiken.
Recept: Toast met warme camembert, appel, honing en walnoten
Ingrediënten (4 stuks)
- 4 donkerbruine boterhammen
- 8 grote plakken camembert
- 12 dunne plakjes appel
- handje walnoten, fijngehakt
- 4 eetlepels honing
Bereiden
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Beleg elke boterham met twee plakken camembert en drie plakjes appel. Besprenkel met honing en bestrooi met de walnootstukjes.
3. Plaats de broodjes 10-15 minuten in de oven. Het brood is krokant en de kaas gesmolten.
Genieten maar!
Probeer ook: Ovenschotel van rode kool met kipworst, appel en aardappelpuree!