Damespraatjes Damespraatjes

Welke accessoires mogen dit najaar niet uit je keuken ontbreken?

Zoals je in de woonkamer trends hebt, heb je deze ook in de keuken. We snappen dat je niet elk jaar je keuken kunt verbouwen, om alle trends te volgen. Gelukkig hoeft dit helemaal niet! Door elk seizoen met accessoires te spelen, zorg je ervoor dat je keuken altijd up-to-date is. We hebben hier een overzichtje met de mooiste accessoires die dit najaar niet uit je keuken mogen ontbreken!

1. Dienblad

Heb jij een dienblad thuis? Ik niet, tot een paar weken geleden. We kregen een prachtig, houten dienblad van vrienden en er ging een wereld voor ons open. Wat is dit handig! Niet alleen om eten op te zetten en mee te verplaatsen, maar ook leuk om bijvoorbeeld kaarsjes of bloemen op te zetten. Een multifunctioneel item wat helemaal hot is om op een prominente plek in de keuken neer te zetten.

1

2. Etagerè

Als ik aan een etageré denk, denk ik meteen aan een high tea! Maar, er zijn tegenwoordig zo veel verschillende ontwerpen en stijlen dat een etageré echt niet meer alleen voor hapjes bij de thee is. Je kunt hem ook als fruitschaal gebruiken of om dingen op te leggen bij de borrel.

2

3. Robuuste broodplank

In steeds meer huizen zie ik robuuste, houten broodplanken op het aanrecht staan. Ze zijn zo mooi dat je ze niet meer in een keukenlaatje verstopt, maar dat ze juist sfeer aan je keuken geven. Ook leuk: ga voor een paar planken en zet die bij elkaar op het aanrecht.

3

4. Broodbak

Bij een robuuste broodplank hoort natuurlijk brood. En waar bewaar je je brood? In een broodbak! De broodbakken zijn even wat minder populair geweest, maar sinds we weer gewoon brood eten (want hoe ongezond is het nou echt?), staat hij op menig aanrecht in Nederland. Ook dit is weer een item wat zeker gezien mag worden.

4

5. Limonadetap

Een limonadetap klinkt meer als een zomer-product, maar dat is hij niet. Want, ook in de winter moet je water drinken en je komt een stuk makkelijker aan je 2 liter per dag, als je water lekker smaakt. Vul de limonadetap met water en gooi er stukjes fruit, munt en gember bij. Zo tap je elke keer een glas heerlijk water.

5

Alle bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Sweetlivingshop.nl. Hier vind je niet alleen maar fijne items voor in de keuken, ook voor de rest van van je huis kan je hier terecht!

Reageer ook