Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de must-have keukenaccessoires van dit moment

Als kookfanaat ben ik altijd op zoek naar de leukste en handigste keukenaccessoires. Zo bezoek ik veel webshops en kookwinkels en schaf zeer regelmatig de nieuwste kookaccessoires en -gadgets aan. Hier heb ik een overzicht met 5 geweldige producten die in de keuken van een echte foodie niet meer mogen ontbreken!

1. IJsmachine

Een ijsmachine is niet alleen een echte must-have in de zomer, maar het is het hele jaar door leuk en lekker om zelf je ijsjes te maken. Je kunt zelf bepalen wat je erin stopt, experimenteren met bijzondere smaken en het is ook gewoon super lekker. Kortom: een beetje thuiskok heeft een ijsmachine staan.

1

2. Chocoladefontein

Need I say more? Een chocoladefontein in je eigen keuken… Wat is er cooler dan dat?! Ik zou maar weinig dingen kunnen bedenken. Kies zelf de chocolade die je gebruikt en sla heel veel lekkere dingen in om erin onder te dompelen. Denk aan aardbeien, banaan, noten, marshmallows of stukjes cake. Het water loopt me al in de mond.

2

3. Spiraalsnijder

Voor iedereen die gas terug wil nemen wat de koolhydraten betreft, is een spiraalsnijder echt een must. Je kunt er heerlijke wortel noodles of courgette spaghetti mee maken. Zo heb je wel de sensatie van noodles of spaghetti, maar niet de koolhydraten. Slim, gezond en lekker!

3

4. Vacumeer flessluiting

Je hebt een goede fles wijn, maar krijgt hem niet in één avond op. Zonde, want de volgende dag is hij vaak al minder lekker door de grote hoeveelheid zuurstof die bij de wijn is gekomen. Je kunt dit probleem verhelpen door de fles te vacumeren met een flessluiting. Dit houdt in dat je de lucht uit de fles pomt, waardoor hij veel langer houdbaar is na openen. Must-have voor de wijnliefhebbers onder ons!

4

5. Gekoelde karaf

Een gekoelde karaf maakt je drankjes binnen no-time koud en klaar om te drinken. Ook een handig ding om zomers op tafel te zetten, je drankjes blijven urenlang koud. Je kunt er zo goed als alles ingooien, zoals wijn, sap, water of frisdrank. Handig dingetje.

5

Alle producten uit dit overzicht zijn verkrijgbaar bij Kookexpert, een webshop bomvol handige kookspullen.

Reageer ook