Damespraatjes Damespraatjes

Volgend jaar die prachtige nieuwe keuken kopen? Zo pak je rendement op je spaargeld

Wij hebben een huis met een heerlijke keuken. Ik kan wel zeggen dat de keuken by far de grootste reden was om dit huis te kopen. Wij zijn de mensen van wie wij het huis kochten nog steeds dankbaar, want niet wij, maar zie lieten deze keuken in het huis plaatsen. Elke dag geniet ik met volle teugen van het vijf meter lange marmeren kookeiland, de zwarte kastjes en het grote fornuis. Als ik niet beter zou weten, zou ik zeggen dat ik deze keuken zelf heb samengesteld.

Mooi geworden

Eén van mijn beste vriendinnen kocht vorig jaar samen met haar vriend een prachtig huis. Waar wij er zo in konden, moesten zij het hele huis strippen en verbouwen. Inmiddels is het helmaal af en wauw: wat is het waanzinnig mooi geworden. Elke ruimte is helemaal geworden zoals zij het voor zich zagen. Vooral de badkamer en keuken vind ik waanzinnig goed gelukt. Ik ben heel trots op mijn vriendin en haar vriend hoe ze dit (met een jong kindje) allemaal zo goed voor elkaar gekregen hebben.

Nieuwe keuken

Droom jij ook al zo lang van een nieuwe keuken? Maar vind je het financieel lastig waar te maken? Je bent helaas niet de enige! Gelukkig zijn er heel veel manieren om jouw geld beter voor je te laten werken. Waar je geld op de spaarrekening laten staan vroeger slim was, is dat het tegenwoordig helaas niet meer. Je krijgt zo goed als geen rente (soms moet je zelfs betalen om te kunnen sparen) en alles wordt duurder. Als jij voor die droomkeuken wil gaan, kan je dus maar beter iets anders doen met je centen!

Crypto valuta

Heb je er al eens over nagedacht om Bitcoins of een andere crypto valuta te kopen? Je weet vast wel dat er mensen hier de afgelopen jaren erg rijk mee geworden zijn, maar wist je dat ook jij als ‘gewoon’ persoon er een mooi rendement op zou kunnen pakken? Hoeveel dat rendement is, is natuurlijk afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan je in- en uitstapmoment, maar ook de hoogte van je initiële inleg. Kijk eens bij crypto exchange partijen, zoals Bitvavo en Binance om te ontdekken wat crypto valuta met jouw euro’s kan doen.

Slimmer met je geld

Door slimmer met je geld om te gaan, kan jij aan het einde van het jaar meer geld op je rekening hebben dan die collega die hetzelfde verdient. Dit geld kan je gebruiken voor een nieuwe keuken, maar ook voor een vakantie, een bijzondere fles wijn, de tuin of de studie van de kinderen. Extra geld is altijd goed te gebruiken, dus wees slim wat je met jouw inkomen doet!

Waar spaar jij momenteel voor? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig. 

Reageer ook