Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de lekkerste Amerikaanse sweets die we niet in Nederland kennen

Vorige week zaten Sandra en ik in New York. We hebben hier heel veel leuke en lekkere inspiratie opgedaan voor Damespraatjes en Kookpraatjes. Zoals je misschien al op Damespraatjes hebt gelezen hebben we een super gave helikoptervlucht boven Manhattan gemaakt, kilometers door de stad gewandeld, gewinkeld en natuurlijk lekker veel gegeten. 

Toen ik een paar jaar geleden in Amerika studeerde was ik al in aanraking gekomen met de meest lekkere sweets die we in Nederland niet kennen. Ik was echt hooked! Nu ik weer in de V.S. was samen met Sandra MOEST ik haar wat lekkere dingen laten proeven.

Red Vines

Red Vines is gemaakt van rode drop. Klinkt gek, rode drop, maar het heeft wel een beetje dezelfde bite als drop. Erg lekker, zoet en zeker iets wat je moet proberen als je in de States bent!

red vines

Reese’s Peanut Butter Cups

Ik kan maar niet begrijpen waarom de peanut butter cups van Reese’s bijna niet gegeten worden in Nederland. Hallo, pindakaas mét chocolade is toch een gouden combi?

reese's

Butterfinger

Een vinger van boter? Dat is het gelukkig niet! Het heeft wel flink wat calorieën, maar dat is deze candybar meer dan waard. Het water loopt mij al weer in de mond…

Butterfinger

Swedish Fish

Waarom ze dit Swedish Fish noemen begrijp ik niet helemaal, maar deze snoepjes zijn erg lekker. Ze zijn vergelijkbaar met de winegums die wij hier in Nederland kennen. Heb je een zakje binnen handbereik? Dan gaat hij zeker op!

Swedish fish

Reageer ook