Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de lievelingsgerechten van de celebs!

Wat mijn lievelingseten is, wisselt nogal vaak. Momenteel ben ik verslaafd aan Cigkoftem, een Turks gerechts met bulgur, sla, groenten en granaatappelsaus. Het wordt geserveerd met lavas broden (een soort wraps). Ik eet het minstens één keer per week en kan er echt geen genoeg van krijgen. Ook heb ik een aantal dingen waar ik altijd dol op ben, zoals pizza, sushi, ossenhaas, soep, salade, kaas en pasta. Eigenlijk lust ik bijna alles wel…

Genoeg over mij. Ik ben ook altijd heel erg benieuwd naar het lievelingseten van anderen. Van bijna al mijn vrienden weet ik redelijk goed wat ze wel en niet lusten, maar ook van de celebrities wilde ik het graag weten. Ze zien er vaak zo slank en gezond uit, maar is hun lievelingseten ook wel zo gezond? Wij zijn nogal geschrokken van deze keuzes… Haha!

Scarlett Johansson: Buffalo Chicken Wings

buffalo chicken wings

Miranda Kerr: Gefrituurde kip

fried chicken

Justin Bieber: Spaghetti Bolognese

Spaghetti

Mariah Carey: Pizza

pizza

Britney Spears: Chocolade

chocolate

Barack Obama: Broccoli

broccoli

Jennifer Aniston: Nachos

nachos

Selena Gomez: Augurken

augurken

Aaron Paul: Pizza

pizza 2

John Legend: Gefrituurde kip

fried chicken 2

Wat vind jij het meest opvallend? Ik moet zeggen: voor mij zijn het de augurken van Selena Gomez. Maar ook het idee dat ex Victoria Secret model Miranda Kerr gefrituurde kip eet, vind ik op zijn zachtst gezegd bijzonder.

Reageer ook