Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn alle 59 manieren waarop je een ei kunt bereiden

Als mij wordt gevraagd ‘hoe ik mijn ei wil’, dan ga ik meestal van vijf mogelijkheden uit: gekookt, gepocheerd, gebakken, gescrambled of als omelet. Dat er nog 54 andere manieren zijn om een ei te bereiden, verbaast me niet, maar maakt mij wel heel nieuwsgierig! Bon Appétit laat op zijn YouTube kanaal zien hoe je een ei op maar liefst 59 manieren kunt bereiden.

Iedereen kan hier van leren

Niet alle manieren lijken mij even lekker of makkelijk. Maar, leuk is het zeker! De video is vrij lang (hij duurt bijna een half uur),  maar is echt heel leuk om te kijken. Zelfs als je al een expert op het gebied van eieren bent, weet ik zeker dat je er nog iets van kunt leren. Verschillende smaken, texturen en bereidingswijzen komen aan bod en dat is heel inspirerend.

Deze eieren wil ik maken!

Na deze video zijn er een aantal eieren die ik zeker ga proberen te maken, zoals het thee-ei, ingemaakte ei en vaatwasser-ei. Wat zijn bereidingswijzen die jij graag zou willen proberen naar aanleiding van deze video? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

 

1 reactie

AISA -

HHEEL LEKKER OVERTUIGT ME OM ZELF OOK E MAKEN!

Reageer ook