Lekker lunch idee: Bagels met roomkaas en gerookte zalm
Tijdens mijn werkdag heb ik een aantal hoogtepunten, welke vooral bestaan uit eetmomenten. Zo sla ik nooit een tienuurtje over, sta ik om 12 uur te trappelen voor de lunch en ben ik koning van het snack momentje om 4 uur. Ik heb in de afgelopen jaren flink wat makkelijke recepten verzameld die heel geschikt zijn om op een kantoor te maken. Zo ook: de bagel!
In dit recept geven we je een klassieke bagel combi, namelijk die met roomkaas en gerookte zalm. Heel lekker en ook in kleine keukens makkelijk te bereiden.
Bagels met roomkaas en gerookte zalm
Ingrediënten (3 personen)
- 3 bagels
- 1 bakje roomkaas
- 1 pakje gerookte zalm
- 1 rode ui, in ringen
- 1 takje dille
- 3 theelepels kappertjes
Bereiden
1. Toast de bagels in een oven of broodrooster en snijd ze open.
2. Besmeer de bagels met een dikke laag roomkaas en leg hier lekker wat gerookte zalm op.
3. Garneer de bagels met rode ui, kappertjes en dille.
En smullen maar!