Damespraatjes Damespraatjes

Fijn voor deze zomer: waterfles met fruit infuser

Ik hoor van veel mensen om mij heen dat ze moeite hebben om genoeg water te drinken. Het lukt mij gelukkig wel, maar ik heb er dan ook een paar handige trucjes voor. Zo drink ik veel lekkere theetjes en wissel af met smaakjes. Maar als ik zin heb in iets kouds, dan gooi ik stukjes fruit, komkommer, gember en/of citroengras in mijn water. Laat dit even staan en je water heeft binnen no-time een heerlijk, fruitig smaakje. En het beste is: zonder suikers of andere toevoegingen. 

Meestal zet ik een grote kan met water en fruit in de ijskast. Voordat ik naar werk ga giet ik dan wat in een leeg waterflesje en neem het mee. Helaas heb ik dan alleen het water en geen fruit. Ik kan mijn flesje daarna wel bijvullen, alleen kan ik dan niet van het lekkere smaakje genieten. TOT NU. Ik kwam net echt iets ge-ni-aals tegen op internet. Een waterfles met ingebouwde infuser. In de infuser kan je allemaal stukjes fruit/groente/whatever stoppen en het water kan je steeds bijvullen. Aan het einde van de dag leeg je de infuser en de volgende dag herhaal je het weer.

loooqs

Kortom: ik ga dit bestellen. En ik kan me voorstellen dat jullie dit misschien ook wel leuk vinden. Verder ben ik heel benieuwd of een van jullie al zo’n ding heeft? En zo ja, hoe bevalt het?

De waterfles met fruit-infuser is van het merk Loooqs en onder andere verkrijgbaar bij bol.com.

Reageer ook