Damespraatjes Damespraatjes

Deze spullen uit de professionele keuken zijn ook thuis heel handig

Als je een liefhebber van koken en lekker eten bent, dan weet je als geen ander hoe prettig het is om met goed materiaal te werken. Natuurlijk zal iemand die geweldig materiaal heeft niet automatisch de sterren van de hemel koken, maar het maakt het koken makkelijker, sneller en plezieriger. Zelf zweer ik daarom bij écht goede messen en pannen die ook in de professionele keuken worden gebruikt. Ik kook natuurlijk niet voor honderden mensen, maar ook wanneer je alleen voor je gezin kookt is het fijn om met goed materiaal te werken.

Verse frieten

Maar wist je dat niet alleen professionele messen en pannen fijn zijn in de ‘gewone’ keuken? Er zijn ook andere spullen die jouw thuis-kok ervaring vele malen beter maken. Denk bijvoorbeeld eens aan een frietsnijder! Hoe lekker als je thuis verse frieten kunt maken en bakken. Veel lekkerder dan de frieten uit de diepvries in de supermarkt en door gebruik te maken van een frietsnijder is het ook nog eens heel erg makkelijk.

frietsnijder

Jouw eigen milkshake

Wat nog zo’n leuk hebbedingetje is, is een milkshake mixer. Oke, we geven toe: het is niet echt een gezonde tip. Maar hoe lekker en leuk om zelf milkshakes te kunnen maken. Ook een geweldige toevoeging aan een kinderfeestje, waarbij alle kids hun eigen milkshake kunnen shaken. Maar ook tijdens een feestje voor volwassenen doet hij het goed. Wat dacht je van een Piña Colada milkshake met een flinke scheut rum? Hmm…. Die krijg je echt niet bij de snackbar!

Schermafbeelding 2017-07-20 om 12.03.00

Geen gedoe met bakjes

Tot slot is het ook heel fijn om altijd een aantal gastronormbakken in huis te hebben. Hier kan je makkelijk gerechten, sauzen en andere etenwaren in bewaren en opdienen. Vooral heel erg fijn als je voor grote groepen kookt en je geen zin hebt in geklooi met kleine bakjes.

vogue-gn-bak-rvs-budget-1-9-65mm

Zou jij deze spullen ook wel in je keuken kunnen gebruiken? Persoonlijk ben ik groot fan van de fietsnijder en de milkshake mixer. Niet echt verantwoord maar wel heel erg lekker. En is dat niet waar het uiteindelijk om draait?

Reageer ook