Damespraatjes Damespraatjes

5 x: de gekste restaurants ter wereld

Bij uit eten gaan gaat het voor de meeste mensen om gezelligheid en lekker eten. Maar, wist je dat er een aantal plekken op deze wereld zijn waar je meer dan alleen lekker eten en gezelligheid krijgt? Dit zijn 5 gekke, bijzondere en unieke restaurants. Hoewel het eten belangrijk is, draait het in deze restaurants vooral om het krijgen van een unieke ervaring.

Redwoods Treehouse – Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland kan je IN een boomhut eten! Je hooft niet bang te zijn uit de boom te vallen, het restaurant is gebouwd in een Redwood (Sequoia). Redwoods staan bekend om hun enorme grootte. Groot genoeg voor een boom-restaurant in ieder geval.

2

Dineren in het donker – Amsterdam

Laat je niet afleiden door je zicht, maar laat je tijdens het eten leiden door smaak, geur en gevoel. Dat kan bij ctaste in Amsterdam. Je kan hier in het pikkedonker dineren. Dit is ook een gave locatie voor een letterlijke blind date!

3

Chillout Ice Lounge – Dubai

Dubai lijkt me echt een geweldige bestemming, maar na het zien van dit restaurant wil ik er al helemaal graag naartoe. In de Chillout Ice Lounge kan je borrelen en dineren in een restaurant dat helemaal van ijs gemaakt is. Heerlijk om even aan de woestijnhitte te ontsnappen!

4

Dinner in the Sky – meerdere locaties

Ik weet niet of ik het zo durven, maar wat ziet dit er ongelofelijk vet uit! Dinner in the sky is precies wat de naam al zegt… Dineren in de lucht. Onder leiding van een topchef word je letterlijk naar culinaire hoogtepunten gebracht. Wauw!

5

Ithaa Underwater Restaurant – Maldives

Onderwater dineren, het klinkt onmogelijk, maar dat is het niet! In het Ithaa Underwater Restaurant op de Maladiven kan je dineren terwijl je de vissen om je heen ziet zwemmen. Gaaf!

1

Reageer ook